full screen background image


Natuur in bedrijf


Een dag samen werken aan verbinding en verbeelding

Buiten het bedrijf en in de natuur

Prijzen vanaf € 135,- excl. BTW per deelnemer

 

 

 

Kan sesame bij uw werknemers de kussens komen opschudden?

Stuur uw personeel er dan eens lekker op uit om de teamgeest aan te wakkeren.

sesame verzorgt voor hen een dag waarop samen beleven en verbeelden centraal staat. Geen zware psychologische onderbouwingen of stevige fysieke buitenactiviteiten. Gewoon lekker er uit en ongedwongen onder elkaar. Twee spelleiders nemen hen een hele dag mee in belevenissen waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Teamleden beleven dit samen en verbeelden dit vervolgens ook samen in een creatief proces. Dat is vooral een dag waarop mensen die dagelijks met elkaar samen werken, elkaar in een ongedwongen sfeer beter leren kennen als mens. Als mens en ook in de teamrol die een ieder het beste ligt. En dag tot slot waar samen veel en hartelijk gemeend gelachen wordt.

Natuur in Bedrijf noemen wij dat. Natuurbeleving in bedrijf!

De inhoud van het dagprogramma wordt in overleg met de opdrachtgever samengesteld. Afhankelijk van de wensen kan een programma van twee of drie dagdelen met een biologische lunch en/of diner worden samengesteld. Het programma kan intern in het bedrijf of op een locatie naar keuze worden uitgevoerd.

Meer informatie op aanvraag: peter@sesametree.nl

Prijzen vanaf € 135,- p.p. excl. BTW huur accommodatie en catering voor groepen van 10 tot 16 personen.sesame - Nooitgedacht * 06 24879686 * peter@sesametree.nl